CAFFE MILO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Caffe Milo. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 12:21 Na een uur (op zich geen probleem, weet dat het wat langer duurt op zondag), krijg ik een halve maaltijd. Ik had een hamburger en frietjes besteld, maar alleen de hamburger werd geleverd. Bleek ook nog een matige burger voor veel te hoge prijs.
14 aug 2022 om 22:05 Ordered for pick up but the restaurant said they didn't receive notification from Thuisbezorgd, so I had to wait for them to make the order from scratch upon my arrival. Other than that, the pinsa was as expected.
28 mei 2022 om 7:13 Altijd erg lekker wel aan de prijs
11 dec 2021 om 20:40 A bit expensive but very high quality
24 sep 2021 om 6:47 Eten was super lekker en warm. De bezorging was snel en het was een lieve beleefde bezorger
7 jun 2021 om 9:15 Super lekkere en ruim belegde pinsa, ga ik zeker nog een keertje bestellen. Iets wat aan de prijzige kant, maar ik vond het waard.
6 jun 2021 om 23:15 Pizza was absoluut geen 18,50 waard. Meer wat je verwacht van een 5 euro pizza. Kleine spoort van flatbread was het met een te dikke bodem en teveel kaas, smaakte teveel naar domino’s, sorry
30 mei 2021 om 21:30 was 20 minuten eerder geleverd! Daarnaast was 1 product niet geleverd, dus weer na geleverd net als afgelopen vrijdag, alleen nu veel sneller, vrijdag duurde het dik een uur
17 feb 2021 om 15:18 Lekkere verse broodje en snel geleverd
31 jan 2021 om 21:02 Prima eten, snelle en beleefde bezorger. Geen klachten whatsoever.