CAFFE MILO

CAFFE MILO All day Italian-American kitchen.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Caffe Milo. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 22:05 Ordered for pick up but the restaurant said they didn't receive notification from Thuisbezorgd, so I had to wait for them to make the order from scratch upon my arrival. Other than that, the pinsa was as expected.
28 mei 2022 om 7:13 Altijd erg lekker wel aan de prijs
11 dec 2021 om 20:40 A bit expensive but very high quality
24 sep 2021 om 6:47 Eten was super lekker en warm. De bezorging was snel en het was een lieve beleefde bezorger
7 jun 2021 om 9:15 Super lekkere en ruim belegde pinsa, ga ik zeker nog een keertje bestellen. Iets wat aan de prijzige kant, maar ik vond het waard.
6 jun 2021 om 23:15 Pizza was absoluut geen 18,50 waard. Meer wat je verwacht van een 5 euro pizza. Kleine spoort van flatbread was het met een te dikke bodem en teveel kaas, smaakte teveel naar domino’s, sorry
30 mei 2021 om 21:30 was 20 minuten eerder geleverd! Daarnaast was 1 product niet geleverd, dus weer na geleverd net als afgelopen vrijdag, alleen nu veel sneller, vrijdag duurde het dik een uur
17 feb 2021 om 15:18 Lekkere verse broodje en snel geleverd
31 jan 2021 om 21:02 Prima eten, snelle en beleefde bezorger. Geen klachten whatsoever.
29 nov 2020 om 20:52 Lekkerste pizza van Amsterdam!
6 nov 2020 om 23:04 Delivery time was supposed to be like 40 minutes. After an hour and a half I got a call from Thuisbezorgd saying that the driver went to the restaurant and it had already closed. It was 22.40 so we couldn't order anywhere else and skipped dinner.